Etiket Sonuçları: badminton

Nis

2023 2024 eğitim öğretim yılı Okul sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleşen okullar arası küçük erkekler ve kızlar badminton müsabakalarında okulumuz erkek takımı il ikincisi okulumuz kız takımı ise il dördüncüsü olmuştur.

Mrt

Okulumuz badminton sporcuları 9 Mart 2024 Cumartesi Günü Arsin Spor Salonu’nda düzenlenen Çanakkale Zaferi Badminton Turnuvasında küçük erkekler kategorisinde Halil İbrahim maral il birincisi Tuğra karaağaçlı il ikincisi osman Kandemir il üçüncüsü olmuştur. ayrıca yıldız kız kategorisinde esmanur Nayci il ikincisi Beyzanur kararver il üçüncüsü olmuştur.

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda il üçüncüsü erkeklerde il dördüncüsü olduk. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencileri badminton branşında minikler kategorisinde  kızlarda İl 2. erkeklerde İl 4. oldu. Beden eğitimi öğretmenimiz Murat ŞENSES ve Coşkun ŞAHİN'in çalıştırdığı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarıların  devamını diliyoruz.

2002 2003 eğitim öğretim yılı okul sporları Badminton branşında okulumuz öğrencileri müsabakalarda kız ve erkek takımlarında üçüncü olmuştur.

2021 2022 eğitim öğretim yılı okul sporları küçükler kız erkek il birinciliği müsabakaları'nda osman Altıntaş ortaokulu küçük erkek Badminton'un takımı il birincisi olmuştur

2021 2022 eğitim öğretim yılı okul sporları Badminton'un küçükler kız Takımı il ikincisi olmuştur