Mrt

20 Mart 2024 tarihinde rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize "2024 LGS KLAVUZ İNCELEME" ve "MOTİVASYON" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize motivasyonlarına destek amaçlı hazırlanan motivasyon ayraçları seminer sonunda verilmişitr.

Ardından " YERİZ SENİ LGS" sloganıyla ögrencilerimize hazırlanan lgs broşürleri  dağıtılmıştır.

Her bir öğrencimize Osman Altıntaş Ortaokulu olarak başarılar dileriz.

Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ayrıntılı Bilgi için TIKLA

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Fuat Aydın,Kevser EYÜBOĞLU TEKİRDAĞ ve Ahmet Faruk ÖZTÜRK'ün katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı düzenledik.

Mrt

Osmanlı Altıntaş Ortaokulu Matematik Zümresi ,14 Mart Matematikçiler ve Pi Gününü öğrenciler ile kutladı.

Mrt

Osman Altıntaş Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okul rehber öğretmenlerimiz ile birlikte üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla 14.03.2024 tarihinde proje okulu Tevfik Serdar Anadolu Lisesine ziyarette bulunmuştur.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler coşkuyla kutlandı. İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, İstiklal Marşının nasıl yazıldığı aktarıldı. İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz badminton sporcuları 9 Mart 2024 Cumartesi Günü Arsin Spor Salonu’nda düzenlenen Çanakkale Zaferi Badminton Turnuvasında küçük erkekler kategorisinde Halil İbrahim maral il birincisi Tuğra karaağaçlı il ikincisi osman Kandemir il üçüncüsü olmuştur. ayrıca yıldız kız kategorisinde esmanur Nayci il ikincisi Beyzanur kararver il üçüncüsü olmuştur.

Mrt

Devlet tiyatosu yönetmeni oyuncu yazar Birkan Görgün, Tiyatro ve girişimcilik kulübü öğretmenleri Gönül Hatipoğlu ve Pınar Koçkahraman işbirliği ile okulumuz konferans salonunda tiyatro ve hayata dair motivasyon cümleleri ile muhteşem bir söyleşi yaptı.

Şbt

Okulumuza Çanakkale Zaferinin önemi ve zafer sürecini görsel olarak anlatmak için seyyar müze geldi. Öğrencilerimiz savaştan kalma eserleri de görme fırsatları buldu.

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda il üçüncüsü erkeklerde il dördüncüsü olduk. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fuat AYDIN'ın koordinatında 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili video hazırlama yarışmasına katılabilirsiniz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını yenilenmiş öğretmenler odamızda gerçekleştirdik.

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi 1.Dönem için Karnelerimizi verdik. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Tatil dönemini güzel geçirmelerini diliyoruz.

Dönem sonu faaliyet haftası 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlamaktadır. Bizde bu doğrultuda öğrencilerimiz ile etkinliklere koyulduk.

2023 -2024 Eğitim Öğretim Sezonunda Ortaokullar arası Kız Yıldız Futbol Turnuvasında okulumuz Trabzon şampiyonu olmuştur. Finalde Arsin Atatürk Ortaokulunu 12-0 malup etmiştir. Kız Yıldız Futbol Takımımıza Trabzon'u temsilen il dışında yapılacak müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Osman Altıntaş Ortaokulu olarak ayın değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet konusu kapsamında çalışmalarımızda bizlerle olacak Boztepe Osmanlı Camii İmam- hatibi Osman Cerrah ziiyaret edildi. Hocamız kulüp öğrencilerimize camii tanıttıktan sonra Yardımseverlik ve Merhamet konularında İslam tarihi ve günümüzden örneklerle kısa bir sohbet yaptı. Yaklaşık bir saat süren gezimiz hocamızın öğrencilerimize ikramıyla sona erdi.