BENİM GÖZÜMDEN ÇANAKKALE

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fuat AYDIN'ın koordinatında 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili video hazırlama yarışmasına katılabilirsiniz.

20-02-2024

VİDEO HAZIRLAMA YARIŞMASI

·                    18 Mart Çanakkale Şehitler Günü programı münasebetiyle öğrencilerimizin tarih bilinci ve farkındalığını artırmak ve dijital becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘’Benim Gözümden Çanakkale’’ sloganıyla, ‘’Çanakkale Zaferi ve Şehitleri’’ konulu video hazırlama yarışması düzenlenecektir.

·                    Videolar en az 3, en çok 5 dakika uzunluğunda olabilir.

·                    Videolar etik kurallar, telif ve patent hakları dikkate alınarak hazırlanmalıdır. (İnternetten indirilerek kullanılan videolar yarışmaya katılamayacaktır)

·                    Videoda uygun müzik, bilgi vb. kullanılabilir.

·                    Videolar en geç 1 Mart Cuma günü saat 17.00’a kadar Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fuat AYDIN’a teslim edilebilir.

·                    Birinci seçilen video 18 Mart Çanakkale Şehitler Günü programında ilan edilecektir.

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 11:57 - Görüntülenme: 154