TRABZON / ORTAHİSAR - Osman Altıntaş Ortaokulu

Etiket Sonuçları: çanakkale

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Fuat Aydın,Kevser EYÜBOĞLU TEKİRDAĞ ve Ahmet Faruk ÖZTÜRK'ün katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı düzenledik.

Mrt

Okulumuz badminton sporcuları 9 Mart 2024 Cumartesi Günü Arsin Spor Salonu’nda düzenlenen Çanakkale Zaferi Badminton Turnuvasında küçük erkekler kategorisinde Halil İbrahim maral il birincisi Tuğra karaağaçlı il ikincisi osman Kandemir il üçüncüsü olmuştur. ayrıca yıldız kız kategorisinde esmanur Nayci il ikincisi Beyzanur kararver il üçüncüsü olmuştur.

Şbt

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fuat AYDIN'ın koordinatında 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili video hazırlama yarışmasına katılabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi , Günün anlam ve önemi ile ilgili sunu,konuşma,müzik etkinlikleri Pazartesi Günü  kutlandı.