Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı şerefine Trabzon Belediyesi tarafından organize edilen Trabzon Maratonuna ogretmenlerimiz Hale Özdemir,Seval Cora ve Gönül Hatipoğlu okulumuzu temsilen katılmıştır. Cumhuriyetimiz için aydınlık geleceklere koşuyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Ortahisar Belediye'sinin düzenlemiş olduğu 3. Kitap Günleri etkinliğine katıldı. 20-29 Ekim tarihleri arasında düzenenlenen Kitap Günlerine okulumuz öğrencileri yazarlar ile tanışma fırsatı buldu. Ayrıca öğrencilerimiz yazarlara kitap imzalatma imkanı buldu. Gurbetin kızı,Ben Pamuk gibi kitapları satın alan öğrencilerimiz kitapların yazarlarına kitaplarını imzalattılar. Güzel bir etkinlik oldu.

Ekm

Okulumuzda hijyen temizlik ve madde bağımlılığı ilgili eğitim verildi. Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine sağlık bilgilendirme eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuzda 18.10.2023 tarihinde öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğünce Görevli Adem TURHAN öğrencilerimizi konferans salonumuzda bilgilendirdi.

Ekm

Osman Altıntaş Ortaokulu 2023-2024 yılı okul aile birliği toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Teşekkur ederiz. Osman Altıntaş Ortaokulu Ailesi

Eyl

Okulumuzun değerli öğrencileri en özel günleri olan "öğrenci günü"nde doyasıya eğlendiler. Biz de öğretmenler olarak öğrencilerimizin bu özel gününü kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzu yaptıran Merhum Osman Altıntaş ve ahirete intikal etmiş okul yöneticisi,öğretmen ve öğrencilerimiz adına, 19.09.2023 Salı günü Ortahisar İlçesi Yenicuma Mahallesi Yahyaoğlu Camii'nde öğle namazında okutacağımız Mevlid-i Şerif'e tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize kavuştuk. Tüm çocuklarımıza başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyoruz. Okulumuza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bu dönem okulumuza gelen Müdürümüz Gamzegül ENGİN ve Müdür Yardımcımız Muhammet Ünlü'ye başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 5. Sınıfta Yabancı Dil Ağırlıklı sınıf için sınav sonuçları açıklanmıştır. Sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Osman Altıntaş Ortaokulu Eylül dönemi mesleki çalışmalarımızın ilk gününde tanışmanın ardından çalışmalara başlandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Ağu

Sevgili velilerimiz destekleme ve yetiştirme ile ilgili DYK kurs yönetmeliği değişmiş olup kılavuzda yayınlamıştır. İş akışı şu şekildedir.

Tem

Sevgili öğrencilerimiz, güzüde okulumuzda 5.sınıf ağırlık sınıf için gerekli bilgilendirme ektedi pdf dosyasındadır.

Haz

Okulumuza yıllarca hizmet vermiş Müdürümüz Hasan Hayrettin EFENDİOĞLU'na yine okulumuzda Müdür Yardımcılığı yapan Zeki BİLGİN'e emekliliklerinde sağlıklar ve mutluluklar dileriz. Ayrıca okulumuzdan başka okula tayini çıkan Anasınıfı öğretmenimiz olan Elif Gül YURTBAKAN'a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Yine okulumuz kadrosunda  görev yapan Mustafa ERCİN'e emekliliklerinde sağlık mutluluk dileriz. Güzel günler sizlerin olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını bugün tamamladık. Öğrencilerimize karnelerini verdik. Başarılı öğrencilerimize belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimize iyi tatiler diliyoruz.

Haz

Beden Eğitimi Cem AYDIN öğretmeni öğrencileri Küçükler Kız Futbol Takımı Maçlarına Başladı. Kendilerine başarılar dileriz.