May

İl Milli Eğitim Müdürümüz,Hüseyin Burak FETTAHOĞLU ,"Okursuz Kütüphane Kalmasın" Projesi kapsamında okulumuzun yenilenen kütüphanesini ziyaret etti. Yenilenen Bilişim Sınıfının açılışını yaptı. Ayrıca okulumuz öğretmenleriyle bilgi alışverişinde bulundu.

Okulumuzu ziyaret eden il milli eğitim müdürümüz ve beraberindekilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Programda emeği geçen başta Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Fatma TANRIVERDİ,Nagihan TERCAN , Özay ÇAVDAR olmak üzere tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

"Egemenlik milletindir." diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'un bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Osman Altıntaş Ortaokulu ogrencileri  Turkce dersi proje ödevi olarak sokak hayvanları için kedi köpek evleri tasarladı.

Türkçe öğretmeni Hale Özdemir:" Hem çocuklarda hayvan sevgisi oluşturmak hem de toplumda sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir proje yaptık. Hazırladığımız kedi köpek evleri sokaklarda muhtelif yerlere koyularak hayvanlara barınak imkanı saglanacaktir ." dedi

Nis

Osman Altıntaş Ortaokulu 5-G ve 5-H sınıflari ilimizde düzenlenen Trabzon Kitap Fuarına gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz ilgilerine göre kitap alışverişi yapıp,kitap okuma bilinci arttırıldı.

2021 2022 eğitim öğretim yılı okul sporları küçükler kız erkek il birinciliği müsabakaları'nda osman Altıntaş ortaokulu küçük erkek Badminton'un takımı il birincisi olmuştur

2021 2022 eğitim öğretim yılı okul sporları Badminton'un küçükler kız Takımı il ikincisi olmuştur

Trabzon Çocuk Akademisi Projesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Eğitimi kapsamında yapılan zoom üzerinden eğitime katıldık

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamalarını gerçekleştirdik. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar ve şiirler okundu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl Dönümü okulumuzda kutlandı. Okulumuz okul müdürümüzün konuşmasından sonra  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından programa geçildi. Günün anlam ve önemi ile ilgili şiir ve konuşmalar yapıldı.

Ekm

Bugün Pazar günü saat 11:00'de Osman Altıntaş Ortaokulu aile birliği,  yıllık genel kurulu yapmıştır. Eski başkanı Recep Ziypak  görevi bırakmıştır. Kendisine okul olarak minnettarız yaptığı çalışmalardan dolayı Teşekkür ederiz. Yeni yönetim kuruluna seçilen beş kişi hafta içerisinde toplanıp görev bölümü yapacaktır Osman Altıntaş ailesine hayırlı ve uğurlu olsun.