Haz

8.sınıf öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledik. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

May

Okulumuz türkçe öğretmenlerinden Mustafa KARAYANIZ öğretmenimizin hazırlamış olduğu programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını (19.05.2023)coşkuyla kutladık. Günün anlam ve önlemi ile ilgili konuşmalar ve şiirlerin ardından çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenledik.

May

Geleneksel yapılan Osman Altıntaş Futbol turnuvasında bu yıl ilkkez takımlar erkek kız karma olarak mücadele etmişlerdir. Müsabakalar sonunda 8.sınıflarda 8D,7. sınıflarda 7I , 6.sınıflarda 6G, 5.sınıflarda 5F şampiyon olmuşlardır.

Turnuvanın en değerli oyuncusu, 8D Sınıfından Yasin HACI olmuştur

En değerli kız oyuncu 8B'den Hayrünisa GÜR seçilmiştir.

En centilmen oyuncu 8C sınıfından Kerem EROL seçilmiştir

En iyi kaleci ödülü de 8D sınıfından Erkan DOĞAN seçilmiştir.

Ödül olarak şampiyon sınıflara madalya ve kupa veridi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamalarımız coşkuyla gerçekleşti. Başta Müzik öğretmenimiz KevserEYÜBOĞLU TEKİRDAĞ, Anasınıf öğretmeni Neslihan AKYÜZ ve özel eğitim öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere emekleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri badminton branşında minikler kategorisinde  kızlarda İl 2. erkeklerde İl 4. oldu. Beden eğitimi öğretmenimiz Murat ŞENSES ve Coşkun ŞAHİN'in çalıştırdığı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarıların  devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi , Günün anlam ve önemi ile ilgili sunu,konuşma,müzik etkinlikleri Pazartesi Günü  kutlandı.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Pınar KOÇKAHRAMAN, 8D sınıfı öğrencileriyle "Pi Günü"(Pİ 3,14) etkinliği düzenlediler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 102. Yıl dönümünü okulumuz konferans salonunda kutladık. Programı Türkçe Öğretmeni Sinem İnce ve Müzik Öğretmeni Kevser EYÜBOĞLU TEKİRDAĞ gerçekleştirdi. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Beden Eğitimi Dersinde ip atlama etkinliği ile denge koordinasyonu çalışması yapıyor.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat URUÇOĞLU örnek uygulamadan sonra öğrencilerin çalışmalarına göre dönütler verdi.

Mrt

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmenlerinden Fahrettin SEVER emekli oldu. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık mutluluklar dileriz. Öğretmenimize öğle arası bir program düzenledik. Diğer öğretmenlerimizin de katkılarıyla çok güzel bir program oldu.

20 Ocak Cuma Günü Karne Töreni Yaptık. Öğrencilerimize sağlık mutluluk dolu bir karne tatili dileriz.

Trabzon Emniyet Müdürlüğünce okulumuza trafik eğitimi verildi. Okulumuz öğrencilerine trafikte uyulması gereken kurallar hakkında öğrencilere bilgiler verildikten sonra öğrencilerin soruları alınarak gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarına okulumuz öğrencileriyle gezi düzenledik. Öğrencilerimiz fuardan kitap alışverişi yapıp okuma sevgisi ve bilinci kazandılar.

2002 2003 eğitim öğretim yılı okul sporları Badminton branşında okulumuz öğrencileri müsabakalarda kız ve erkek takımlarında üçüncü olmuştur.

Okulumuz öğrencileri okul gezileri:

01/12/2022 Perşembe Günü okul rehber öğretmenlerimiz Güllü Yapaşan ve Tuğçe Turan Aydın ile birlikte 8 . Sınıf öğrencilerimizin kariyer sürecine destek olmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Trabzon Robotekno Koleji ziyaret edilmiştir.

Ilgi ve yeteneklerine gore belirlenen 8.sinif ogrencilerimizin kariyer gelisimine katki saglamak amaciyla rehber ogretmenlerimiz gullu yapasan ve tugce turan aydin tarafindan Trabzon Sosyal Bilimler Lisesine 12.12.2022 pazartesi gunu okul tanitim gezisi duzenlenmistir.